Οι πελάτες μας αγόρασαν επίσης
ΠΙΠΕΡΙΑ CHILLI ΠΟΛΥ ΚΑΥΤΕΡΗ HABANERO CHOCOLATE
4,99 €
Εποχές Σποράς: Άνοιξη, Καλοκαίρι, Χειμώνας
Ομάδες Λαχανικών: Πιπέρια
Σειρές Σπόρων: σε Γλάστρες, σε Παρτέρια
Αγγλική Ονομασία | Chocolate Habanero |
---|---|
Αριθμός Σπόρων στη Συσκευασία | 10 |
Χρόνος Παράδοσης (σε Ημέρες) | 3 |
Ιαν | Φεβ | Μάρ | Απρ | Μάι | Ιούν | Ιούλ | Αύγ | Σεπ | Οκτ | Νοέ | Δεκ | |
---|---|---|---|---|---|---|---|---|---|---|---|---|
Σπορά | ||||||||||||
Ανθοφορία/Συγκομιδή |
Με καταγωγή από την Τζαμάικα, η Habanero αυτή γνωστή ως και “Congo Black”, ωριμάζει από απαλό πράσινο σε σοκολατί καφέ.
300-400,000 SHU της κλίμακας καυστικότητας.
παράγει πλατιούς ορθογώνιους καρπούς 6εκ σε μάκρος και 4εκ σε πλάτος. Ωριμάζουν από έντονα πράσινες σε λαμπερές σοκολατί πιπεριές με ελαφρά σουφρώματα στην λεπτή φλούδα τους.
Ετοιμάστε ένα σπορείο με κατάλληλη τύρφη σποράς και σκορπίστε τους σπόρους σκεπάζοντας ελαφρά και πατώντας με τα δάκτυλα ή ένα πλατύ ξύλο. Σε 5-15 μέρες σε θερμοκρασία 15-25 οC θα φυτρώσουν. Αφήστε τα στο σπορείο για 35-40 μέρες. Κατόπιν μεταφυτέψτε σε γλαστράκια ή σακουλάκια και αναπτύξτε τα για 45 μέρες. Φυτέψτε στην οριστική τους θέση στον κήπο 50εκ μεταξύ τους και 75εκ ανά τις γραμμές. Ακολουθήστε το σχεδιάγραμμα σποράς - συγκομιδής. Η φύτευση ακολουθεί ένα μήνα μετά από κάθε σπορά.
Αναζήτηση
Εμείς προτείνουμε:
Δημοφιλή Είδη
Πληροφορίες
Ακολουθήστε μας
Επικοινωνία
Χρυσούπολη Καβάλας
Τηλ: 25910 22347
Κιν: 6932 212368
E-mail: info@geoponika.gr