ΠΑΝΤΖΑΡΙ PABLO F1
2,79 €
Εποχές Σποράς: Άνοιξη, Καλοκαίρι, Φθινόπωρο
Ομάδες Λαχανικών: Παντζάρια
Σειρές Σπόρων:
Αγγλική Ονομασία | BEETROOT PABLO F1 |
---|---|
Αριθμός Σπόρων στη Συσκευασία | 180 |
Χρόνος Παράδοσης (σε Ημέρες) | 3 |
Ιαν | Φεβ | Μάρ | Απρ | Μάι | Ιούν | Ιούλ | Αύγ | Σεπ | Οκτ | Νοέ | Δεκ | |
---|---|---|---|---|---|---|---|---|---|---|---|---|
Σπορά | ||||||||||||
Ανθοφορία/Συγκομιδή |
Το καλύτερο παντζάρι με το κατακόκκινο χρώμα χωρίς άσπρους δακτύλους. Ένα εξαιρετικό παντζάρι για τη σαλάτα στο τραπέζι. Ομοιόμορφος, στρόγγυλος, λείος βολβός με λίγες ρίζες το οποίο έχει ελκυστικό έντονο κόκκινο χρώμα του ‘αίματος’. Διατηρείται στο χώμα για μεγάλο χρονικό διάστημα χωρίς να γίνει «ξυλώδες». Πολύ νόστιμο. Βραβείο της Βασιλικής Βοτανικής Κοινότητας RHS της Αγγλίας ως το καλύτερο υβρίδιο παντζαριού.
Οφέλη για την υγεία: Βολβός πλούσιος σε κάλιο και φολικό οξύ συν βιταμίνη C, είναι γνωστό για τη τόνωση του ανοσοποιητικού συστήματος.
ΜΑΓΕΙΡΙΚΕΣ ΣΥΜΒΟΥΛΕΣ: Τα φύλλα μπορούν να καταναλωθούν όπως το σπανάκι.
Βάθος σποράς 1εκ. Σπορά σε γλάστρες: σπείρετε με το χέρι σε γραμμές 30-75εκ μεταξύ τους και 5-10εκ απόσταση μέσα στις γραμμές. Χρησιμοποιήστε καλής ποιότητας τυρφόχωμα για λαχανικά. Υπαίθρια σπορά: 1ος τρόπος, δημιουργούμε σποροκλίνη με καλό τυρφόχωμα πάχους 10εκ τουλάχιστον και πέρνουμε τους σπόρους πυκνά. Μόλις φυτρώσουν τα φυτάρια και έχουν 3 πραγματικά φύλλα τα μεταφυτεύουμε σε γραμμές στον κήπο όπως τα μαρούλια. 2ος τρόπος, Σκάβετε βαθιά και ψιλλοχωματίζετε καλά το έδαφος. Ανακατεύετε όλο τον σπόρο με τύρφη ή αμμόχωμα σε ένα κουβαδάκι και σπέρνετε αραιά. Πατάτε ελαφρά το έδαφος και ποτίζετε. Περίοδος Σποράς: Φεβρουάριο-αρχές Απριλίου & Αύγουστο-Νοέμβριο.
Περίοδος Συγκομιδής: Μάιο-Ιούνιο & Δεκέμβριο-Μάρτιο
Αναζήτηση
Εμείς προτείνουμε:
Δημοφιλή Είδη
- ΣΕΣΚΟΥΛΟ ΠΟΛΥΧΡΩΜΟ BRIGHT LIGHTS 3,49 €
- ΜΕΛΙΤΖΑΝΑ ΜΑΥΡΗ ΜΑΚΡΙΑ KARATAY F1 3,99 €
- ΕΡΩΤΑΣ ΔΡΑΣΤΗΡΙΑ ΛΙΖΑ 1,99 €
- ΚΟΛΟΚΥΘΑ ΥΒΡΙΔΙΟ BECKY F1 2,99 €
Πληροφορίες
Ακολουθήστε μας
Επικοινωνία
Χρυσούπολη Καβάλας
Τηλ: 25910 22347
Κιν: 6932 212368
E-mail: info@geoponika.gr